Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Bodens BK 2 1 1 0 0 3
2 Svartbjörnsbyn 1 1 0 0 3
3 Sävast 1 1 0 0 3
4 Unbyns IF 4 1 0 3 3
5 IFK Råneå 1 0 0 1 0

Match

IFK Råneå

1 - 5
Råneå - Konstgräs
26 april 2015
13:00

Unbyns IF

Referat

Referat: IFK Råneå - Unbyns IF

Dags för säsongens femte match - denna gång träningsmatch borta mot Råneå.
Vi startar med Marcus i mål. Backlinje fr vänster: Danne, Blurk, Aidan och John. Simon och Kris centralt med Wallin framför. Linus till vänster med Jens till höger. Martin längst fram. Robbs, Anttila, Tomas, Peran och Humlan som avbytare. Kul med full trupp!

Matchen börjar med att Råneå är aggressiva och vinner det mesta i närkamperna initialt. Dom har en vass chans direkt som Marcus mfl avvärjer. Vi får inte ordning på passningsspelet, mycket för att vi gör så mycket tekniska fel. Dom har några till chanser, men vi skapar just ingenting.
Efter en 20 min så kommer Wallin ren på en passning från Jens. Dom ropar på offside, men Walle lägger in 0-1. Trots detta så lyckas vi inte spela speciellt bra. Vi har något läge där Linus får tag i bollen på kortlinjen. I ett bra anfall (ett av dom lite för få) kan Martin frispela Simon som lägger in tvåan. Nu lite bättre halvleken ut. Anttila har ett bra skott som är värt ett bättre öde.

I andra gör dom 1-2 direkt efter en miss i vårt försvar. Då får dom lite energi och kan skapa några halvchanser. Vi skapar en del bra lägen, bla har Jensa en fräsare i kryssribban. Dessutom kommer Jensa igenom fri med keepern och tar sig förbi, men blir fälld samtidigt som han spelar in till Tomas som är ren, men missar. Straff kanske?
Sen gör vi 1-3 genom Linus när han kommer ren efter en bra pass från Walle och lägger den distinkt bredvid keepern.

Sista 20 min försöker dom ligga på för att få kontakt. Det leder till att vi får en hel del chanser. Wallin är ren med keepern men missar. Men 1-4 kommer när han får en passning från Tomas där Walle lägger in den mellan keeperns ben. 1- 5 gör Wallin efter ett lysande inspel (hårt efter marken) från Aidan.

Finns en hel del positivt i denna match. Vi släpper inte till trots att vi inte spelar bra. Vi gör 5 mål framåt. Extra rosor till Danne för en bra insats första halvlek tills ryggen inte höll. Anttila spelar säkert och enkelt på mitten. Kris stakr och vinner mycket boll. Walle gör tre kassar - bra att det lossnar.
Vi kan bättre, men skönt med vinst!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erik Wallin 1 3 1 0 0 4
Linus Nyberg 1 1 0 0 0 1
Simon Boqvist 1 1 0 0 0 1
Peter Aidanpää 1 0 1 0 0 1
Per Anttila 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng